Produkty pro sušárna masa (5)

22DBS2C - SUŠENÍ Dvoukřídlá Sušárna - Udržuje hovězí maso měkčí, chutnější, kvalita 21-28 dní, % 80-86 vlhkosti a 0 ⁰

22DBS2C - SUŠENÍ Dvoukřídlá Sušárna - Udržuje hovězí maso měkčí, chutnější, kvalita 21-28 dní, % 80-86 vlhkosti a 0 ⁰

Sušený Dvoukřídlý Skříň Kód produktu 22DBS2C- DRY Napětí (Volt/Hz) 220 - 240 v / 50 - 60 Výkon(kW/hp) 660 Hmotnost (Kg.) 237 Rozměry (mm) 139 x 82 x 210 cm
Dehydratátor masa a ryb - Sušička s tepelným čerpadlem na maso, potraviny, ovoce a zeleninu.

Dehydratátor masa a ryb - Sušička s tepelným čerpadlem na maso, potraviny, ovoce a zeleninu.

Vysvětlení: Sušička na ovoce a zeleninu s tepelným čerpadlem: je určena pro výrobce v sektoru sušení potravin, ale díky své funkční struktuře ji využívají také továrny na čištění koberců. Použitím technologie tepelných čerpadel v sušicím sektoru se stala jednou z metod sušení s rostoucí účinností. Tepelné čerpadlo na sušení potravin čerpá část své energie ze vzduchu, stejně jako u tepelných čerpadel se vzduchovým zdrojem, a část z elektrické energie. Tepelné čerpadlo na sušení ovoce a zeleniny je umístěno uvnitř plně izolované sušicí komory, kde je teplota 65 °C, což umožňuje odpařování vody z ovoce, zeleniny nebo jiných potravin. Voda z odpařovače je pomocí ventilátorů přiváděna k tepelnému čerpadlu a kapalina je vyhazována po jejím zkapalnění. Tímto způsobem je proces sušení dokončen.
Sušička masa - Sušička s tepelným čerpadlem - Skříň

Sušička masa - Sušička s tepelným čerpadlem - Skříň

Sušicí tepelná čerpadla na ovoce a zeleninu: jsou vyráběna pro výrobce v sektoru sušení potravin, ale díky své funkční struktuře je tento typ sušení využíván také čisticími závody na koberce. Použitím technologie tepelných čerpadel v sušicím sektoru se stalo jednou z metod sušení s rostoucí účinností. Tepelné čerpadlo na sušení potravin čerpá část své energie ze vzduchu, stejně jako u tepelných čerpadel se vzduchovým zdrojem, a část z elektrické energie. Tepelné čerpadlo na sušení ovoce a zeleniny je umístěno uvnitř plně izolované sušicí komory, kde je teplota uvnitř 65 °C, což umožňuje odpařování vody z ovoce, zeleniny nebo jiných potravin. Voda z odpařovače je pomocí ventilátorů přiváděna do tepelného čerpadla a kapalina je vyhazována po jejím zkapalnění. Tímto způsobem je sušicí proces dokončen.
FAREFFECT SUŠIČKA POTRAVIN - FAREFFECT SUŠIČKA NA OVOCE, ZELENINU, MASO, RYBY, HŘÍBKY, SÝR

FAREFFECT SUŠIČKA POTRAVIN - FAREFFECT SUŠIČKA NA OVOCE, ZELENINU, MASO, RYBY, HŘÍBKY, SÝR

Naše metoda v procesu sušení ovoce; Je to uměle aplikovaná verze metody sušení potravin, kterou přirozeně provádí slunce. Naše systémy vyrábíme s využitím nanotechnologie. Ti, kteří preferují naše produkty, díky naší technologii sušení potravin ušetří 90 % energie v závislosti na typu našich produktových skupin, zatímco my poskytujeme další přidanou hodnotu v produktech. Průměrná spotřeba elektřiny v našich strojích je 3-5 kW / hodinu. FAREFFECT je název systému, který suší tenké plátky čerstvého jablka, aniž by ztmavly jeho barvy, aby byly suché a křupavé. FAREFFECT Solar Effect Fruit Dryer (trouba) se od ostatních sušiček potravin liší tím, že suší bez ztmavnutí (bez karamelizace) barvy tepelně upraveného ovoce a má nejvyšší úspornou funkci. Díky této úspoře trvá doba odpisu produktu (nákladová recyklace) méně než jeden rok.